Vágólapra másolva!
A Sunday Mirror című lap értesülése szerint Jose Mourinho elhagyja a Chelsea csapatát, ha az együttes nem lesz aranyérmes a szezon végén a labdarúgó Premier League-ben.

"A nyilvánosság előtt harmonikusnak tűnik Mourinho és a tulajdonos, Roman Abramovics kapcsolata, emberileg azonban nem kedvelik egymást, teljesen különböző a mentalitásuk és az utóbbi időben több vitájuk is volt" - mondta a londoni klub egyik, neve elhallgatását kérő alkalmazottja. "Abramovics szerint Petr Cech és John Terry kiválása sem magyarázza az elmúlt időszak gyengébb eredményeit."

Abramovics elsőszámú jelöltje Mourinho helyére Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya. A holland szakember Abramovics közvetítésével került kapcsolatba az orosz szövetséggel és a Sunday Mirror szerint nemrég találkozott a milliárdos üzletemberrel.

"Valóban beszélgettünk egymással, de elsősorban az orosz labdarúgásról és a válogatottról volt szó" - mondta Hiddink. "Nagyon jó a kapcsolatom Roman Abramoviccsal, tisztelem az eddig elért eredményeiért és csodálom a hatalmas munkabírását."

A Sunday Mirror úgy tudja, hogy Mourinho távozása esetén a következő szezontól az AC Milan kispadjára ülne le.