Vágólapra másolva!
A tavasz egyik legnagyobb sportszenzációja volt, amikor májusban Németh Krisztián  Simon Andrással együtt Liverpoolba igazolt. Az egykori MTK-s támadók azóta a világ egyik legerősebb klubjának tartalékcsapatában készülnek a még nagyobb kihívásokra, Németh azonban nemrégiben hazalátogatott, és interjút adott az [origo]-nak.

Mint elmondta, csapattársaik elsősorban nem a konkurenciát látják bennük, próbálják segíteni őket a beilleszkedésben, miként a felnőtt együttes sztárjai is szoktak érdeklődni a hogylétük felül. A magyar fiúk előrelépése érdekében azonban természetesen Rafael Benítez tudná a legtöbbet tenni, a spanyol mester pedig rajta is tartja a szemét mindenen, irodájának ugyanis olyan az elhelyezkedése, hogy az ablakon át nyomon követheti az edzőpályákon zajló eseményeket.


Németh szerint a Liverpool FC mérkőzésien leírhatatlan hangulat uralkodik, a helyszínen kell lenni ahhoz, hogy valaki át tudja élni. Célja természetesen továbbra is az, hogy mielőbb a pályáról hallgathassa a szurkolók éneklését, ámbár egyelőre azzal is megelégedne, ha erre először nem egy bajnoki mérkőzésen, hanem egy FA-kupa-találkozón kerülne sor, mondjuk a Chelsea ellen.