Vágólapra másolva!
A szombati, Székesfehérváron rendezendő Magyarország-Bosznia Európa-bajnoki selejtező kapcsán a Leicesterben légióskodó Fülöp Márton, valamint a szintén szigetországi Watfordban szereplő csatár, Priskin Tamás nyilatkozott az [origo] kamerája előtt.

Az olaszok ellen remekül védett Fülöp Márton, akinek az egyik megmozdulását az Eurosport toplistás rovatában az aktuális futballhét ötödik legszebb hárításaként emlegette, s Bosznia ellen ismét szükség lesz arra, hogy a Leicester játékosa magabiztosan futballozzon.

A fiatal hálóőr az [origo]-nak elmondta: biztosan fűti a bosnyákokat a visszavágás vágya, ám a magyar csapat nem foglalkozik az ellenféllel.

Fülöp szerint az olaszok elleni játékot kell átmenteni, hiszen az a siker megfelelő önbizalmat kell, hogy adjon.

Hozzátette: abszolút összeállt a védelem, nagyon egységes volt a csapat a világbajnok elleni meccsen, ezért bízik abban, hogy ez a jövőben is így lesz.

A Watfordban mostanság mellőzött Priskin Tamás továbbra is élvezi Várhidi Péter szövetségi kapitány bizalmát, ami nem véletlen, hiszen a válogatottban eddig igen jól ment a csatárnak a gólgyártás.

Az egykori győri támadó szerint pozitív a hangulat, de az olasz győzelem csak részsiker volt.

Priskin úgy véli, olyan mentalitással kell pályára lépni, mint az olaszok ellen, és akkor borítékolható a diadal.

Hallgassák, figyeljék, nézzék a két játékost!