Vágólapra másolva!
Az MTK hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Győr ellen a labdarúgó Soproni Liga nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A fővárosiak ezzel továbbra is veretlenek a bajnokságban. A találkozó utolsó negyedórájában a reflektorok részleges meghibásodása miatt romlottak a látási viszonyok a játéktéren.

Soproni Liga, 8. forduló:
MTK Budapest - Győri ETO FC 2-2 (1-1)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
v.: Bognár
MTK Budapest: Végh - Horváth L, Lambulic, Rodenbücher, Vadnai - Szabó Á., Pátkai (Zsidai, 38.) - Kulcsár (Bori, 70.), Kanta J., Pál (Kecskés, 81.) - Urbán.
Győri ETO FC: Stevanovic - Nikolov, Stark, Supic, Varga R. (Józsi, 34.) - Tokody, Bank (Csermelyi, 69.), Kovács Z., Völgyi - Bogdanovic (Nyári, 84.), Brnovic.
gól: Lambulic (17.), Szabó Á. (49.), illetve Nikolov (44.), Brnovic (81.)
sárga lap: Rodenbücher (48.), Urbán (60.)

Az MTK az első pillanattól kezdve uralta a találkozót, több szép akció végén is eredményes lehetett volna, a vezetést mégis egy pontrúgás után szerezte csak meg. A sok kihagyott helyzet aztán megbosszulta magát, Nikolov egy parádés emeléssel (vagy egy lecsúszott beadással?) egyenlített a szünet előtt.

Forrás: MTI

Urbán (balra) megijedt Kovács magasra emelt lábától

A fordulást követően ismét vezetést szerzett a kék-fehér gárda, a vendégeknek ki kellett támadniuk, ami újabb hazai lehetőségeket eredményezett. A hajrában feltámadt a Győr, és Brnovic fejesgóljával másodszor is egyenlített, ezt követően pedig már nem változott az eredmény.