Vágólapra másolva!
 

A Real Zaragoza argentin csatára, Diego Milito 2011-ig meghosszabbította szerződését.

Az Everton FC megszerezte a dán középpályást, Thomas Gravesent a Celtic FC-től. A Wigan Athletic eladta csatárát, Caleb Folant a Hull Citynek, viszont kölcsönvette a Charlton Athletic csatárát, Marcus Bentet.

A Real Zaragoza középpályása, José María Movilla a Real Murciába került. Az AS Monaco uruguayi csatára, Gonzalo Vargas a Torinóba tart.

A Paris Saint-Germain csatára, Fabrice Pancrate az FC Sochaux-ban köthet ki. Az FC Metz a klub nélkül álló kameruni középpályással, Salomon Olembével erősítene.

A PSG kolumbiai védőjét, Mário Yepest a Lazio vinné. A VfL Wolfsburg megszerezte a Le Mans UC brazil csatárát, Grafitét.

A Real Madrid tartalékcsapatának középpályása, Javi García a CA Osasuána szerződött. A Boca Juniors két középpályását, Sebastián Battagliát és Matías Silvestrét a Lazio vette meg.

A Fulham FC leigazolta a Portsmouth FC szerb védőjét, Dejan Sztefanovicsot. A Chelsea FC végleg eladta jobbhátvédjét, Glen Johnsont a Portsmouth FC-nek.

Az Aston Villa kölcsönvette a West Bromwich Albion védőjét, Curtis Daviest. A Middlesbrough FC megvette az egyiptomi Al-Ahli válogatott középpályását, Mohamed Shavkit.

Az Atlético Madrid francia középpályása, Peter Luccin a Real Zaragozába igazolt. A Catania középpályása, Fabio Caserta a Palermóba szerződött.

A Werder Bremen megszerezte aaz FC Schalke 04 utánpótlás-válogatott védőjét, Sebastian Boenischt. A Manchester City kölcsönadta olasz csatárát, Bernardo Corradit a Parma FC-nek.