Vágólapra másolva!
A Manchester Unitednak van a legjobb stadionja, a Liverpoolénak a legjobb a hangulata, az Arsenal otthonában biztosítják a legízletesebb fogyasztanivalókat, míg a Tottenham pályáján a legrosszabb a kiszolgálás.

Többek között ezek a megállapításai annak a két évet felölelő felmérésnek, melyben 1100 bérletes angol szurkoló véleményét gyűjtötték össze, nem csak hazai stadionokról. A megkérdezett szurkolók, akik valamennyien a Premier League valamelyik csapatáért szorítanak, egyik kategóriában sem szavazhattak saját klubjukra.

A Drivers Jonas nevű iroda megrendelésére készült elemzés szerint az Anfield Road-i arénának a legjobb a hangulata Európában, persze angol szemmel nézve. A liverpooli létesítményt a glasgow-i Celtic Park követi a sorban, majd a Portsmouth, az FC Barcelona és a Newcastle otthona következik.

Mindent - nem csak a hangulatot - tekintetbe véve a manchesteri Old Trafford a legjobb, utána következik az Arsenal otthona, az Emirates-stadion, majd pedig a barcelonai Camp Nou. A londoni létesítményben a legjobbak az ételek, de nem lehet panasz a barcelonai, illetve a norwichi kosztra sem - a szurkolók szerint. A Manchester United otthonában ugyanakkor alacsony a színvonal e tekintetben, s csak kicsit magasabb a Glasgow Rangers és a Celtic Glasgow pályáján.