Vágólapra másolva!
A Real Madrid mégsem kívánja megszerezni Michael Ballackot, a Chelsea német futballsztárját.

Bernd Schuster vezetőedző egy napja úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a brazil Kaká (AC Milan) leigazolása nem jönne össze, célszerű volna a Nationalelf középpályását kivásárolni a londoniaktól.

"Ballack megszerzése nincs napirenden. Érvényes szerződéssel rendelkezik, amelyből mintegy 40 millió euróért lehetne kiváltani. Más megoldást kell találnunk" - jelentette ki a Németországban edzőtáborozó csapat mestere.

A királyi gárda spanyol lapértesülések szerint a héten 90 millió eurós - abszolút rekordot jelentő - ajánlatot tesz a Milannak Kakáért. A tárgyalási alapnak része lehet Julio Baptista is, Adriano Galliani, a Milan alelnöke el is ismerte, hogy a klub szeretné leigazolni a brazilt. "Ha a Madrid vezetői elfogadják ajánlatunkat Baptistáért, az jó, de ez eddig nem történt meg. Azt viszont cáfolnom kell, hogy Cassanót is beajánlották volna nekünk" - mondta Galliani, akit azután kérdeztek meg a Reallal folytatott tárgyalásokról, hogy a hét elején lefotózták Pedrag Mijatoviccsal, a madridiak sportigazgatójával.

Baptista, aki a válogatottban gólt szerzett az argentinok elleni fináléban a Copa Americán, az előző szezont kölcsönben az Arsenalban töltötte, mivel nem sikerült beverekednie magát a spanyol klub kezdőcsapatába.