Vágólapra másolva!
 

A Racing Santander megszerezte a Grasshopper-Club kapusát, Fabio Coltortit. A Villarreal CF leigazolta a Celta Vigo jobbhátvédjét, Ángelt. Az AS Roma kölcsönadta fiatal középpályását, Alesandro Rosit a Chievo Veronának, ugyanakkor megszerezte a portugál Pacos Ferreira balhátvédjét, Vitorino Antunest.

A Sunderland AFC ingyen leigazolta az ír balhátvédet, Ian Harte-ot. A Lille OSC csatára, Souleymane Youla a spanyol Real Murciába tart. Az AJ Auxerre az FC Nantes kenyai csatárával, Denis Oliechhel erősítene. A Paris Saint-Germain kiszemeltje a belga Standard Liege szerb támadója, Milan Jovanovic.

A Werder Bremen focistája, Christian Schulz várhatóan elhagyja a gárdát. A Recreativo Huelva leigazolta az FC Barcelona egykori középpályását, Gerardot, aki legutóbb az AS Monacóban szerepelt. A Sevilla FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a PSV Eindhoven csatárát, Aruna Konét.

A Middlesbrough FC érdeklődik a Manchester City görög csatára, Jorgosz Szamarasz iránt. A Wigan Athletic megszerezte a holland Sparta Rotterdam marokkói támadóját, Rasid Buazuant. Az Olympique Marseille szenegáli jobbhátvédje, Habib Beye a Newcastle Unitedben köthet ki. A Bolton Wanderers francia csatára, Nicolas Anelka 2011-ig meghosszabbította szerződését.