Vágólapra másolva!
A Liverpool FC cserekapusát, Scott Carsont az Aston Villa szeretné kölcsönvenni. Az Olympique Marseille kiszemeltje az FC Nantes belga csatára, Luigi Pieroni. A Hamburger SV megszerezte az FC Schalke 04 fiatal középpályását, Timo Kunertet.

A Real Zaragoza nem tett le az RC Deportivo argentin játékosának, Fabricio Coloccininek a megszerzéséről. A Real Murcia a brazil Corinthians 17 éves csatárával, Williammal erősítene.

Az AS Monaco leigazolta a Celta Vigo brazil balszélsőjét, Nenét. A Hamburger SV amerikai középpályását, Benny Feilhabert a Derby County csábítja.

Az Olympique Marseille kapusa, Cédric Carrasso 2011-ig meghosszabbította szerződését. A Palermo két futballistája, Andrea Barzagli és Cristian Zaccardo egyaránt új kontraktust írt alá, amely 2012-ig érvényes.

A Liverpool FC leigazolta az RC Lens kapusát, Charles Itandjét. A Valencia CF közel 20 millió eurót fizetett ki a Racing Santander szerb csatáráért, Nikola Zigicért, akit a santanderiek az Atlético Madrid támadójával, Mistával pótolnának.