Vágólapra másolva!
A Manchester City megszerezte a Dinamo Zagreb védőjét, Vedran Corlukát, a Real Sociedad hátvédjét, Javier Garridót, iletve a Sahtar Doneck brazil középpályását, Elanót. A Watford FC csatárát, Hamer Buazzát a Fulham FC csábítja.

A Fulham FC francia balhátvédjét, Franck Queudrue-t viszont a Birmingham City vinné. Az FC Nantes elefántcsontparti középpályását, Émerse Faét a Reading FC szerződtette.

Az Arminia Bielefeld legújabb szerzeménye a dél-afrikai Kaizer Chiefs középpályása, Siyabonga Nkosi. A Hansa Rostock fiatal középpályása, Zafer Yelen 2010-ig meghosszabbította szerződését.

Az uruguayi Nacional középhátvédjét, Daniel Godínt a Villarreal CF igazolta le. A Newcastle United bejelentkezett a Sevilla FC szerb védőjéért, Ivica Dragutinovicért.

A Palermo védője, Leandro Rinaudo 2012-ig meghosszabbította szerződését. A Getafe CF csatára, Daniel Güiza négymillió euróért az RCD Mallorcába igazolt.

A Southampton FC algériai középpályása, Dzsamel Belmadi a francia Valenciennes FC-be szerződött. A Newcastle United közel áll a Manchester United csatárának, Alan Smithnek a leigazolásához.