Vágólapra másolva!
Javier Saviola a spanyol média korábbi értesüléseinek megfelelően négy évre kötelezte el magát a Real Madrid labdarúgócsapatához.

"Nagyon fontos volt döntésemben, hogy a klub részéről maga az edző fejezte ki érdeklődését irántam" - mondta a 25 éves argentin csatár, aki sajtóinformációk alapján idényenként 2,5 millió eurót vághat zsebre.

Saviola 2001-ben a River Plate-től 28 millió dollárért érkezett Barcelonába, melynek színeiben 123 bajnoki mérkőzésen 49 gólt szerzett. Mivel az utóbbi időben nem sikerült állandó játéklehetőséghez jutnia, elutasította a katalánok szerződéshosszabbítási ajánlatát, június 30-án pedig ennek megfelelően ingyen igazolhatóvá vált.

Forrás: EPA

A Barca gránátvörös-kék mezét a Real lila-fehér dresszére cserélte a kis argentin

A Santiago Bernabéu-stadionban tartott bemutatón kijelentették, a kontraktus nem biztosít stabil kezdő helyet a csapatban. "Nem könnyű csapatba kerülni olyan együtteseknél, mint a Real vagy a Barca, de egészséges verseny lesz, és biztos vagyok benne, hogy én is lehetőséget kapok majd a bizonyításra" - mondta ezzel kapcsolatban Saviola.