Vágólapra másolva!
Laczkó Zsolt Görögországban folytatja pályafutását, a Ferencváros 20 éves játékosa ugyanis négyéves szerződést kötött a hellén bajnokcsapattal, az Olimpiakosszal, értesült az [origo] görög forrásból.

Az U21-es válogatott Laczkó Zsoltot pár hete a PAOK Szaloniki nagyon élénken csábította a napfényes országba, sőt a szerb Partizan Beograd is halvány érdeklődést mutatott iránta, a támadó azonban kikosarazta a kérőket. Az Olimpiakosz invitálását viszont elfogadta, és a 20 éves balszélső az ausztriai edzőtáborban játszott tesztmérkőzéseken jó benyomást tett a BL-induló pireusziak szakmai stábjára.

A német harmadosztályú Unterhaching elleni mérkőzésen például gólt szerzett, és egy tizenegyes "előkészítésében" is szerepet vállalt remek beadásával. Kedden a cseh Viktoria Plzen elleni 2-1-es vereség alkalmával is szerephez jutott az U21-es válogatottban is bemutatkozó Laczkó, aki a görög vélemények szerint a jobbak közé tartozott.

Forrás: [origo]

Laczkónak annyira megtetszett az Olimpiakosz szerelése, hogy négy évig ebben feszíthet majd

Szerdán pedig sor került a szerződés aláírására, mivel Laczkó nem hosszabbította meg a nyár elején lejáró kontraktusát az Fradinál, így a görögöknek csak nevelési költség címén kell majd fizetniük a zöld-fehéreknek.