Vágólapra másolva!
Az RC Deportivo megszerezte a mexikói Atlas középpályását, Andrés Guardadót. A Sevilla FC leigazolta az RC Lens mali középpályását, Seydou Keitát. A Juventus FC világbajnok középpályása, Mauro Camoranesi 2010-ig meghosszabbította szerződését.

A Sunderland AFC ötmillió fontot fizetne a Cardiff City csatáráért, Michael Chopráért. A West Ham United izraeli középpályása, Yossi Benayoun alighanem a Liverpool FC-ben köt ki.

Az Arsenal FC svéd középpályása, Fredrik Ljungberg a Fiorentinába tart. A VfB Stuttgart bejelentkezett a Lille OSC nigériai támadójáért, Peter Odemwingiért.

Az AS Saint-Etienne az OGC Nice csatárával, Bakary Konéval erősítene. A Bayer Leverkusen leigazolta a Levszki Szófia 18 éves csatárát, Atanasz Kurdovot.

A Livorno csatárát, Cristiano Lucarellit a Sahtar Doneck csábítja. A Genoa megszerezte a Palermo védőjét, Cesare Bovót.

A Sporting CP portugál válogatott kapusát, Ricardót a Real Betis vinné. Az RC Deportivo argentin védője, Fabricio Coloccini a Real Zaragozába tart.

Az Arsenal FC közel áll az SM Caen francia utánpótlás-válogatott középpályásának, Yoan Gouffrannak a megszerzéséhez. Az FC Köbenhavn kanadai focistáját, Atiba Hutchinsont a Newcastle United és a West Ham United is csábítja.

A Getafe CF új mestere, Michael Laudrup honfitársát, Dennis Rommedahlt szeretné megszerezni a Charlton Athletictől. A Portsmouth FC hatmillió fontért megvette a Preston North End angol válogatott csatárát, David Nugentet.