Vágólapra másolva!
 

A Sunderland AFC bejelentkezett a skót Hearts FC kapusáért, Craig Gordonért. A Stade Rennes nigériai csatárát, John Utakát a Portsmouth FC csábítja. Az RCD Mallorca argentin focistáját, Guillermo Pereyrát az AS Saint-Etienne szemelte ki.

A Parma FC veterán portugál középhátvédje, Fernando Couto egy évvel meghosszabbította szerződését. A VfL Wolfsburg szlovák hátvédje, Miroslav Karhan az FSV Mainzba igazolt. A wolfsbugiak eközben az FC Porto játékosával, Ricardo Costával erősítenének. A PSV Eindhoven védője, Michael Lamey az MSV Duisburgba szerződött.

Az Arsenal FC érdeklődik az AS Roma középpályása, Alberto Aquilani iránt. Angol lapértesülések szerint a Liverpool FC Djibril Cissét szeretné felhasználni ahhoz, hogy megszerezze az Atlético Madridtól Fernando Torrest. Az Atalanta az argentin River Plate csatárát, Óscar Ahumadát költöztetné Olaszországba.

Az Atlético Madrid argentin szélsőjét, Luciano Gallettit a görög Olympiakosz csábítja. Az Eintracht Frankfurt svájci középpályása, Benjamin Huggel hazatért az FC Baselbe. A Manchester City védője, Nedum Onuoha négy évvel meghosszabbította szerződését.

www.global-soccer.eu