Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund megszerezte a Juventus FC horvát középhátvédjét, Robert Kovacot. Az Athletic Bilbao csatára, Ismael Urzáiz bejelentette, hogy távozik a klubtól. Az AJ Auxerre középpályása, Benoit Cheyrou az Olympique Marseille-be igazolt.

A Birmingham City kiszemeltje a Lokomotiv Moszkva skót csatára, Gary O'Connor. A Bolton Wanderers a Sheffield United kapusával, Paddy Kennyvel pótolná a klubot valószínűleg elhagyó Jussi Jaaskelainent. A Tottenham Hotspur egyiptomi csatára, Mido a Fulham FC-ben köthet ki. Az Olympique Lyon középpályását, Alou Diarrát a Girondins Bordeaux is szeretné megszerezni.

Az AJ Auxerre középpályása, Lionel Mathis az FC Sochaux-ba igazolt. A Le Mans UC csatára, James Fanchone az RC Strasbourg-ba szerződött. A Villarreal CF végleg megszerezné a VfB Stuttgarttól az eddig csak kölcsönben szereplő Jon Dahl Tomassont.

A VfL Bochum belga csatára, Joris van Hout hazatér a VC Westerlóba. A Reggina csatára, Rolando Bianchi a Napoliba tart. A Juventus FC megszerezte az olasz U21-es válogatott középpályást, Alberto Nocerinót a Piacenzától.

Az RCD Espanyol harmincmillió eurót kér a Valencia CF-től csatáráért, Luis Garcíáért. A Villarreal CF hatmillió eurót fizetett a Real Madrid cserekapusáért, Diego Lópezért. A Real Sociedad középpályását, Xabi Prietót az RC Deportivo vinné.

A Valencia CF két játékosa, David Silva és Rubén Baraja is meghosszabbította szerződését. A VfB Stuttgart középpályása, Daniel Bierofka visszatért egykori klubjához, az 1860 Münchenhez.

www.global-soccer.eu