Vágólapra másolva!
A Newcastle United középpályását, Scott Parkert a West Ham United szemelte ki. Az Olympique Marseille az AJ Auxerre középpályásával, Benoit Cheyrou-val erősítene. A Borussia Dortmund legújabb kiszemeltje a svájci FC Basel horvát támadója, Mladen Petric.

A Girondins Bordeaux francia válogatott középpályását, Rio Mavubát a Werder Bremen vinné. A Hannover '96 szlovák csatára, Erik Jendrísek az 1. FC Kaiserslauternbe igazolt.

A VfB Stuttgart francia védője, Matthieu Delpierre 2012-ig meghosszabbította szerződését. A Palermo megszerezte az Atalanta középpályását, Giulio Migliaccót.

A Catania leigazolta a Reggina középpályását, Giacomo Tedescót. Az FC Köbenhavn kanadai játékosát, Atiba Hutchinsont a VfB Stuttgart figyeli.

Az AS Saint-Etienne támadója, Pascal Feindouno iránt a skót Rangers FC érdeklődik. Az FC Zürich középpályása, Xavier Margaraiz a CA Osasunában folytatja pályafutását.

A Toulouse FC megszerezte a másodosztályú FC Istres kapusát, Rudy Riou-t. Az FC Internazionale brazil kapusa, Júlio César 2012-ig meghosszabbította szerződését.

A Le Mans UC védője, Olivier Thomas az FC Nantes-ba igazolt. Az Energie Cottbus kölcsönvette a francia RC Strasbourg bolgár csatárát, Dimitar Rangelovot, és a cottbusiak a román FC National védőjét, Ovidiu-Nicusor Burcát is leigazolták.

www.global-soccer.eu