Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott június 2-án Görögországban, 6-án pedig Norvégiában játszik Eb-selejtezőt. Bár a keret tagjai csak a jövő héten találkoznak, Várhidi Péter szövetségi kapitány délelőttönként edzést tart azoknak a külföldön szereplő játékosoknak, akik számára már befejeződött a bajnokság.

Az első foglalkozásra hétfőn délelőtt került sor, a Ferencváros népligeti edzőcentrumában. A szövetség hivatalos honlapja szerint nyolc játékos jelent meg: Fülöp Márton, Tőzsér Dániel, Bodor Boldizsár, Rajczi Péter, Priskin Tamás, Buzsáky Ákos, Vadócz Krisztián és Huszti Szabolcs vett részt a laza, átmozgató edzésen.

A létszám napról-napra bővül majd, hiszen folyamatosan érkeznek haza a többiek: Csizmadia Csaba, Hajnal Tamás, Juhász Roland, Tóth Balázs és Vanczák Vilmos csatlakozása is várható.

A hétfői, majd' nyolcvanperces edzésen Várhidi Péter szövetségi kapitány gyorsasági-jellegű munkát végeztetett, valamint a kapu előtti szituációkat, a támadások befejezéseit gyakoroltatta a játékosokkal. A keret külföldön szereplő tagjai péntekig minden délelőtt a népligeti edzőtáborban tréningeznek majd.

A magyar válogatott 20 játékossal csütörtökön Athénon keresztül utazik el a görögök elleni találkozó helyszínére Kréta szigetére. A mérkőzés magyar idő szerint 20.30-kor kezdődik.