Vágólapra másolva!
Gól nélküli döntetlent játszott Németországgal a magyar U19-es labdarúgó-válogatott az Írországban zajló Európa-bajnoki selejtezőtorna nyitónapján. 

U19-es Eb-selejtező, 1. forduló:
Magyarország - Németország 0-0
Bray, 200 néző
v.: Blom (holland)
Magyarország: Somodi - Nagy J., Pintér Á., Sipos, Vadnai - Filkor, Vass Á., Mészáros M. (Gyömbér, 78.) - Stieber (Korcsmár, 87.) - Farkas B. (Simon, 84.), Németh K. szövetségi edző: Várhidi Péter
Németország: Männel - Boateng, Feick, Eberlein, Höwedes - Sauter, Ben-Hatira, Sami, Kruse (Brosninski, 65.) - Schindler (Tyrala, 65.), Evljuskan (Konrad, 74.). szövetségi edző: Frank Engel
sárga lap: Vass a 43., Farkas a 81. percben

A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint kiegyenlített küzdelmet hozott a találkozó, mindkét együttes előtt adódtak igéretes helyzetek, de egyik csapat sem talált be a kapuba.

"Nagyon kiélezett csatát vívtunk a németekkel, masszívak voltunk és fegyelmezetten játszottunk" - nyilatkozta a mérkőzés után Várhidi Péter az mlsz.hu-nak. "Nekünk volt több lehetőségünk a gólszerzésre, főleg a második félidőben dönthettük volna el a javunkra a találkozót. Sajnálom, hogy ez nem sikerült. A következő mérkőzésen két sárga lapja miatt nem játszhat Farkas Balázs, aki egyébként bokasérülést szenvedett a mérkőzésen. Két összecsapás vár még ránk, tehát megmaradt az esélyünk a továbbjutásra."

A négyes torna győztese vehet részt a július 16. és 27. között Ausztriában sorra kerülő nyolcas döntőben.

A másik mérkőzésen:
Írország - Bulgária 3-0

A második fordulót szerdán rendezik, a magyarok Bulgáriával találkoznak.