Vágólapra másolva!
 

A Charlton Athletic dán szélsője, Dennis Rommedahl hazatérhet az FC Köbenhavnhez. Angol lapértesülések szerint az Arsenal FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a lengyel Legia Warszawa kapusát, Lukasz Fabianskit. Az RSC Anderlecht szélsője, Jonathan Legear iránt a Lazio érdeklődik.

A Real Madridot ezúttal az FC Internazionale brazil csatárával, Adrianóval hozták kapcsolatba. Az RC Lens balhátvédje, Damien Tixier felkeltette az FC Porto érdeklődését. A France Football szerint az Olympique Lyon kiszemeltjei között van a Bayern München holland támadója, Roy Makaay is.

Az Eintracht Frankfurt az FSV Mainz középpályásával, Mimoun Azaouagh-gal erősítene. Az Arminia Bielefeld profi szerződést kötött fiatal játékosával, Robert Teschével. A Chievo Verona középpályása, Franco Semioli iránt az AS Roma érdeklődik.

A Cagliari hondurasi csatárát, David Suazót a Lazio venné meg. A Valencia CF megkezdte a tárgyalásokat az Ajax Amsterdammal Wesley Sneijder megszerzése érdekében. A Hamburger SV érdeklődik a Fluminense középpályása, Carlos Alberto iránt. A Werder Bremen brazil középhátvédje, Naldo 2012-ig meghosszabbíotta szerződését.

www.global-soccer.eu