Vágólapra másolva!
Reszeli Soós István, a Győri ETO FC szakmai igazgatója szerdán írásban felmentését kérte Klement Tibortól, lemondását Tarsoly Csaba tulajdonossal egyeztetve a klub ügyvezető igazgatója elfogadta - adta hírül a klub honlapja.

"Nehéz és fontos döntést kellett hoznom a Győri ETO FC érdekében, amelynek három és fél évig voltam a szakmai igazgatója." - áll többek között Reszeli Soós közleményében. "Most azonban úgy látom, jobb ha félreállok. Ennek elsősorban az az oka, hogy míg a tulajdonos és a klubvezetés támogatta elképzeléseimet, addig a közönség egy része folyamatosan támadott. Azt gondolom, ha elmegyek, talán a csapat, a klub mellé állnak, s nagyobb esély van a közönség és a játékosok összefogására és a szurkolók támogatásának visszaszerzésére."

Klement Tibor közölte: közös megegyezéssel bontottak szerződést Reszeli Soós Istvánnal és a nyárig nem tervezik a szakmai igazgatói poszt betöltését.

A Győri ETO a vártnál sokkal gyengébben szerepel a Borsodi Liga 2006/2007-es idényében, jelenleg 13. és mindössze két ponttal szerzett többet a kieső helyen álló Tatabányánál.