Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában London játssza a főszerepet, hiszen két olyan párharcot is rendeznek, amelyben fővárosi csapatok mérik össze erejüket. A Bundesliga-címvédő Bayern München Hannoverbe látogat,  Huszti Szabolcs pedig egy újabb jó teljesítménnyel a figyelem középpontjába kerülhet, hiszen a két együttes őszi találkozóján ő lőtte a győztes gólt a bajorok ellen.

A legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapás egyértelműen a címvédő Chelsea, illetve a Tottenham Hotspur ütközete. A Kékek szerdán 1-1-es döntetlent értek el a Valencia ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, s José Mourinho vezetőedző leginkább annak örülhetett, hogy hosszú sérülés után ismét pályára lépett Joe Cole. "Joe fantasztikus srác. Rengeteget harcolt azért, hogy ismét játszhasson. Úgy gondolom, nagy segítség lesz a szezon hátralevő részében" - mondta a portugál mester.

Martin Jol UEFA-kupa-negyeddöntős együttesének bőven van törlesztenivalója a Chelsea-vel szemben, hiszen az FA-kupában úgy kellett búcsúznia, hogy a Stamford Bridge-en már 3-1-re is vezetett, ám Frank Lampard vezérletével egyenlített a bajnok, amely aztán az újrajátszáson kiharcolta a továbbjutást. A két csapat őszi mérkőzésén, a White Hart Lane-en a Tottenham diadalmaskodott. A másik fővárosi derbin a bennmaradásért harcoló West Ham United az Arsenalhoz látogat.

A listavezető Manchester Unitedre is nehéz feladat vár, hiszen a Portsmouth vendégeként kell helytállnia, míg a Priskin Tamást a soraiban tudó Watford Middlesbrough-ban szerepel.