Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion labdarúgócsapatának egyik sztárja Robert Koren, aki berobbant a Championshipbe, és szinte kihagyhatatlannak tűnik a feljutásért küzdő együttesből. A szlovén válogatott a téli átigazolási időszakban lett Gera Zoltán csapattársa.

A játékos általában szélső középpályásként kap lehetőséget, akárcsak a magyar labdarúgó, így akár riválisok is lehetnének, ám a két játékos remekül megérti egymást. Ezt bizonyítja az is, hogy Koren nagyon elismerően szólt Gera játékáról és személyiségéről.

A szlovén amellett, hogy méltatta a magyar játékos tehetségét, arról is beszélt, hogy számára milyen sokat jelent Gera a csapatnál. Koren szerint Zoli az öltöző "Mr. Beanje", hiszen remekül képes szórakoztatni a játékostársakat, ami a nehéz pillanatokban mindig hasznos. A középpályás szerint Mr. Bean már a megjelenésével is jókedvet teremt maga körül, és ebben Gera is remek, hiszen mindig jó hangulat van körülötte.

Koren jóbarátjának nevezte a magyart, kiemelve, hogy rengeteget segített neki a beilleszkedésben. A két játékos kapcsolata olyan jó, hogy szobatársak lettek az idegenbeli túrák alkalmával.

A szlovén futballista szerint Gera minden szempontból fontos láncszeme a WBA-nak, így természetesen futballtudása miatt is. Koren szerint Gera már a Premier Leauge-ben bebizonyította, hogy mire képes valójában: remekül lát a pályán, jól cselez, kreatív és kapura is veszélyes.