Vágólapra másolva!
Családi okok miatt átmenetileg elhagyta a klubot Huub Stevens, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hamburger SV vezetőedzője, és elképzelhető, hogy a vasárnapi, VfL Wolfsburg elleni bajnokin sem ül le a kispadra.

Az 53 éves tréner feleségét hazájában, Hollandiában múlt szerdán rohammentő szállította kórházba, ahol azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta, azóta mesterségesen kómában tartják. Betegségének részleteiről nem árultak el részleteket.

"A család mindennél fontosabb, a tréner addig marad Hollandiában, amíg ennek szükségét érzi, amiben tudunk, igyekszünk maximálisan segíteni" - mondta Dietmar Beiersdorfer klubigazgató. "Visszatéréséig pályaedzőnk, Markus Schupp vezeti a tréningeket és amennyiben szükséges, a kispadon is ő lesz az elsőszámú főnök."

Stevens elmondta: amíg felesége kómában van, addig szó sem lehet arról, hogy visszatérjen Hamburgba. "Gondolom mindenki megérti, hogy ebben a helyzetben képtelen vagyok a munkával foglalkozni."

Forrás: EPA

Stevens eddig remek munkát végzett Hamburgban, de a család most fontosabb

A szakvezető februárban vette át a szakmai munka irányítását, vezetésével a csapat hét meccsen 14 pontot szerzett és a korábban biztos kiesőnek tartott együttest felhozta a 14. helyre. A hamburgiakat két pont választja el a már kiesést jelentő 16. pozíciótól.