Vágólapra másolva!
Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid Rafa Benítezt akarja megnyerni edzőnek a csapatot jelenleg irányító Fabio Capello helyett. A spanyol óriásklub vezetői állítólag már meg is tették az első lépéseket, hogy hazacsábítsák a  szakembert Liverpoolból.

A The Times című napilap úgy tudja, a Real Madridnál mindent elkövetnek azért, hogy visszahozzák a Bernabeu-stadionba a tartalékcsapat egykori edzőjét, aki egy évvel ezelőtt egyszer már visszautasította a királyi gárda hívását. Hogy ez ne ismétlődjön meg, a madridiak ezúttal hajlandóak lennének a klub történetében eddig példátlan szabadságot adni Beníteznek a szakmai munka irányításában. Ennek érdekében menedzserként szerződtetnék az edző bizalmasát, Juan Angel Sanchezt is, ezzel egy időben pedig csökkentenék a sportigazgató, Predrag Mijatovic hatáskörét. A jelenlegi edző, Fabio Capello - akinek menesztése már régóta a levegőben lóg - korábban többször is panaszkodott arra, hogy Mijatovic túlzott befolyása megköti a kezét a döntéshozatalban.

A lap szerint bár Benítez tagadja, hogy távozhat az Anfield Roadról, ugyanakkor rendkívül nehezményezi a klub új, amerikai tulajdonosainak vele szemben tanúsított viselkedését. George Gillett és Tom Hicks ugyanis már két hete a szigetországban tartózkodnak, mégsem találkoztak eddig a trénerrel, mint ahogy egyelőre arról sem biztosították, hogy vele képzelik el a jövő Liverpoolját - ezt a helyzetet szeretnék most kihasználni Madridban.