Vágólapra másolva!
Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Győr és a Pécs a labdarúgó Borsodi Liga 21. fordulójában. A vendég mecsekaljai alakulat továbbra is veretlen tavasszal.

Borsodi Liga, 21. forduló
Győri ETO FC - PMFC-Pécs Plaza 0-0
Gyirmót, 3000 néző
v.: Bede
Győr: Stevanovic - Kiss Zs., Stark, Kovács Z., Varga R. (Rozsi 39.) - Pákolicz, Bank (Ja:kl 35.), Nyári, Müller (Czanik 69.) - Bajzát, Brnovic
Pécs: Herbert - Finta, Dienes, Szabados, Szekeres - Lukács, Varga Z., Pavicevic, Kulcsár (Sipos a szünetben) - Nógrádi (Wittrédi 56.), Szatmári (Bajúsz 86.)
sárga lap: Kovács Z. (18.), Kiss Zs. (36.), Nyári (90.)

43. perc: Müller 20 méterről leadott lövését vetődve védte Herbert.

49. perc: Kovács Z. rosszul számította ki a labda ívét, ennek nyomán Nógrádi szabadon törhetett kapura, a kifutó Stevanovic már verve volt, a visszaérkező Kovács Z. azonban a gólvonalról mentett.

71. perc: Bajzát-Brnovic akció végén utóbbi elvitte a labdát a kilépő Herbert mellett, 10 m-ről lőtt, Szabados a kapu torkából tisztázott.

Eseménytelen, alacsony színvonalú első félidőt produkált a két csapat. A második 45 percre megélénkült a játék, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de ezeket egyik oldalon sem sikerült értékesíteni, így igazságos döntetlen született.