Vágólapra másolva!
Kiszenvedte a győzelmet a Debrecen a Kaposvár ellen a labdarúgó Borsodi Liga 19. fordulójának záró mérkőzésén. A listavezető MTK előnye három pontra csökkent a tabellán a Lokival szemben.

Borsodi Liga, 19. forduló:
DVSC-TEVA - Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)
Debrecen, 6000 néző, v: Fábián
Debrecen: Balogh - Bernáth, Mészáros, Komlósi, Leandro (Vukmir, 87.) - Szatmári (Zsolnai, 57.), Sándor, Kiss Z., Dzsudzsák - Sidibe, Tchana (Dombi, 63.).
Kaposvár: Milinte - Radics (Szakály D., 80.), Petrók, Zahorecz, Pintér - Ribi, Vasziljevic, Maróti, Szakály P. - Oláh, Alves.
gól: Sidibe (72.)
sárga lap: Leandro (58.), Kiss (76.), Dzsudzsák (90.), illetve Oláh (20.), Bozovic (29.)

16. perc: Dzsudzsák átadását Tchana továbbította a vendégháló irányába, a 12 méteres lövés a bal kapufán landolt.

34. perc: kaposvári védelmi hiba után Tchana tálalt az üresen érkező Sidibe elé, a szenegáli csatár azonban nyolc méterről, óriási helyzetben magasan a kapu fölé bombázott.

69. perc: Dzsudzsák húsz méterről leadott löketét Milinte bravúrral tolta ki a keresztléc alól.

72. perc: Dzsudzsák lapos beadása az ötös jobb sarkán találta Sidibét, aki lefordult védőjéről ,és Milinte lába között a kapuba helyezett (1-0).

Az első félidőben a Kaposvár szinte el sem jutott a Loki tizenhatosáig, a hazaiak viszont sorra vezették támadásaikat. A Beranek-csapat könnyedén vezetést szerezhetett volna, ám a támadók nem koncentráltak eléggé.

A második játékrészben is a DVSC támadott többet, meddő mezőnyfölényét azonban sokáig nem tudta gólra váltani. A címvédő becsületét a korábban számos helyzetet elpuskázó Sidibe mentette meg, aki bekotorta a győztes találatot. A Loki sikerével megerősítette második helyét a tabellán, a Kaposvár pedig továbbra is kieső helyen tanyázik.

Mobilpress