Vágólapra másolva!
Az Arsenal FC érdeklődik a Liverpool FC kapusa, Scott Carson iránt, aki jelenleg kölcsönben a Charlton Athleticben véd. A Tottenham Hotspur kiszemeltje a West Ham United középpályása, Nigel Reo-Coker.

A Hannover '96 érdeklődik az 1. FC Kaiserslautern magyar középpályása, Hajnal Tamás iránt. A VfB Stuttgart szerződést bontott argentin középpályásával, Emanuel Centuriónnal.

A Villarreal CF argentin balhátvédje, Rodolfo Arruabarrena bejelentette, hogy a szezon végeztével távozik a klubtól. Az Atlético Madrid továbbra is érdeklődik az FC Porto szélsője, Ricardo Quaresma iránt.

Az RCD Espanyol középpályása, Iván de la Pena csak akkor hosszabbítja meg szerződését, ha a klub jobb ajánlatot tesz neki. Az AC Milan legújabb kiszemeltje a hírek szerint a Real Madrid brazil támadója, Robinho, és a rossonerók állítólag a Juventus FC francia védőjével, Jonathan Zebinával is megegyeztek.

A Charlton Athletic mellőzött uruguayi védője, Omar Pouso távozni szeretne a klubtól. Az RCD Mallorca kameruni középpályása, Daniel Ngom Komé a másodosztályú Real Valladolidba szerződött.