Vágólapra másolva!
Ismét nyert a West Bromwich Albion a bajnokságban, így Gera Zoltánék már csak egy pontra vannak a biztos feljutást érő második helytől. A magyar játékos a második félidő közepén lépett pályára a Hull City elleni találkozón, amelyet 1-0-ra nyert meg a WBA.

"Nagyon kellett ez a győzelem, a kupával együtt zsinórban harmadik meccsünket nyertük meg idegenben" - mondta Gera mérkőzés után. "A hazai találkozókkal eddig se volt gond, úgy tűnik, idegenben is megtanultunk nyerni. Közvetlenül a gólunk után léptem pályára, és szerencsére sokat voltam játékban. Addig is jobban játszottunk, de az utolsó félórában tovább növelhettük volna az előnyünket. A legtöbb támadásban is benne voltam, Korennek és Ellingtonnak is sikerült egy-egy jó labdát adnom, sajnos mindkét tiszta ziccer kimaradt, az egyik beadásomról pedig Kamara éppenhogy lemaradt.

A hazaiak az utolsó tíz percben már tíz emberrel játszottak egy sérülés miatt, mert nem volt több cserelehetőségük, de az eredmény már nem változott. Örülünk, hogy már csak egy pontra vagyunk a biztos feljutást jelentő második helytől, elérhető közelségbe került az, hogy egyenes ágon feljuthassunk, természetesen ehhez a folytatásban is meg kell őriznünk jó formánkat. Edzőm a meccs után gratulált, és sok sikert kívánt a válogatott ciprusi túrájához. Vasárnap Manchesterből repülök Limasszolba Vass Ádámmal együtt, a szigetországban csatlakozunk majd a válogatott keretéhez."