Vágólapra másolva!
 

A Blackburn Rovers leigazolta a svájci FC Basel balhátvédjét, Bruno Bernert. Az Everton FC kölcsönvette a Benfica középpályását, Manuel Fernandest, aki az ősszel a Portsmouth FC-ben szerepelt. A Reading FC bejelentkezett a másodosztályú Stoke City védőjéért, Michael Duberryért.

Az RC Lens kiszemeltje a portugál Uniao Leiria balhátvédje, Damien Tixier. A Gimnástic Tarragona az RSC Charleroi francia középpályásával, Sébastien Chabaud-val erősítene. A Palermo megszerezte az uruguayi Danubio fiatal csatárát, Edison Cavanit.

A Newcastle United kölcsönvette a Standard Liege amerikai középhátvédjét, Oguchi Onyewut. Az RC Deportivo jobbhátvédje, Álvaro Arbeloa közel áll ahhoz, hogy kölcsönadják a Liverpool FC-nek. Az Arsenal FC kölcsönadta fiatal kameruni középpályását, Alexandre Songot a Charlton Athleticnek. Az FC Nantes megszerezte a szaúdi Al-Ittihad marokkói támadóját, Dzsavad Zairit.

A Hamburger SV leigazolta a CSZKA Moszkva horvát csatárát, Ivica Olicot. A Celta Vigo kölcsönvette az Olympique Marseille csatárát, Habib Bamogót. A Palermo kétmillió euróért megvette a lengyel GKS Belchatów támadóját, Radoslaw Matusiakot.