Vágólapra másolva!
Az első nyolc közé kerülés a célja a Budapest Honvéd együttesének a labdarúgó Borsodi Liga tavaszi szezonjában. "Mindannyian egy gyönyörű tavaszban bízunk" - nyilatkozta George F. Hemingway, a klub tulajdonosa a csapat idénynyitó sajtótájékoztatóján.

A kispestiek tizenhárom játékostól váltak meg a téli szünetben, és majdnem ugyanennyi új futballista érkezett: Diego Rigonato Rodriguez, Vincze Zoltán - ők ketten már ősszel is bemutatkoztak -, Ivancsics Gellért, Mogyorósi József, Edouard Ndojo, José Rivera Manuel (mexikói U20-as válogatott), Mico Smiljanic, Szabó Tibor, Sandro Tomic, Dieng Cheikh Abass és Guie Gneki Abraham csatlakozott a gárdához.

"Úgy gondolom, minden feltétel adott a jó szerepléshez, a csapatnak és a szakmai stábnak egyaránt. Megpróbáltunk posztra igazolni, reméljük, hogy az új futballisták megfelelnek majd a klub elvárásainak. Hivatalosan az első nyolc hely valamelyike a cél, de ez inkább a negyedik és a nyolcadik között lehet majd" - mondta Supka Attila vezetőedző, akinek munkáját Vass László pályaedző, Brockhauser István kapusedző és Ágoston Sándor erőnléti edző segíti.

A Honvéd az őszi szezonban Csepelen játszotta hazai mérkőzéseit, a Bozsik-stadiont még jelen pillanatban is felújítják. A munkálatokat nagy részét befejezték, a sokszor kritizált gyepszőnyeg tökéletes állapotban várja a mérkőzéseket, akárcsak az öltözők, a stadion több belső helysége és illemhelységei.

Az első hazai összecsapást - a tervek szerint március első hétvégéjén - a Vác ellen vívja a Honvéd. Az új létesítményt egy nagyszabású megnyitóünnepséggel együtt szeretnék átadni a szurkolóknak.

A csapat nemcsak új stadionban, de új felszerelésen is játszik, mivel a klub szerződést kötött a dán Hummel céggel, amely a jövőben a felnőtt csapat mellett a teljes utánpótlást is öltözteti.