Vágólapra másolva!
 

A Newcastle United a West Ham United védőjével, Anton Ferdinanddal erősítene. Az AS Saint-Etienne argentin középpályása, Ignácio Piatti hazatért a Gimnasia la Platába. A Valenciennes FC csatárát, Steve Savidant az RCD Mallorca csábítja.

Az FC Porto érdeklődik a Stade Rennes csatára, Jimmy Briand iránt. A Lille OSC svájci középpályását, Daniel Gygaxot adná az FC Metznek Ludovic Obraniakért cserébe. Az Atlético Madridot ezúttal az AJ Auxerre támadójával, Kanga Akaléval hozták kapcsolatba.

A Sopronban is megfordult veterán olasz csatár, Giuseppe Signori egy rádióinterjúban kijelentette, hogy ajánlatot kapott egy Serie A-s klubtól. A VfB Stuttgart fiatal csatára, Bernd Nehrig kölcsönbe a másodosztályú SpVgg Unterhachingba került. A Chelsea FC érdeklődik a Standard Liege amerikai középhátvédje, Oguchi Unyewu iránt.

Az FC Nantes marokkói szélsője, Nordin Bukari az AZ Alkmaarban köthet ki. A Bolton Wanderers kiszemeltje az RCD Espanyol középpályása, Iván de la Pena. A Bolton Wanderers csatára, Kevin Davies 2010-ig meghosszabbította szerződését.