Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid hazai pályán a hajrában szerzett góllal legyőzte az Osasuna együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A vendégek négy kiállítás után hét emberrel fejezték be az összecsapást.

A múlt héten az Osasuna 1-1-et játszott az Atléticóval a Király-kupában a Vicente Calderon-stadionban, majd a visszavágón 2-0-ra legyőzte a madridiakat, azaz volt miért törlesztenie a fővárosiaknak.

Az 1-1 alkalmával Webo szerezte a pamplonaiak gólját, most is előtte adódott az első lehetőség, de nem tudott élni vele, a kevés értékelhető momentumot hozó első félidő legizgalmasabb jelenete az volt, amikor a játékvezető a lelátóra küldte a reklamáló hazai trénert, Javier Aguirrét.

A szünet után felpörögtek a hazaiak, Ricardo azonban előbb Torres elől szedte fel a labdát, majd Agüero lövését védte bravúrral. A 78. percben Cuellar rántotta le Torrest, amiért a védő piros lapot, az Atlético büntetőt kapott, de a sértett a kaput sem találta el.

Torres később egy sikertelen ollózási kísérletet is bemutatott, mégis örülhetett, ugyanis az általa elvétett labda átkerült a hosszú oldalra, ahol Zé Castro érkezett, és a hálóba továbbított. A hajrában elszabadultak az indulatok, és újabb három Osasuna-játékos kapott levonulási parancsot, Soldado és Raúl García durva belépő miatt szembesülhetett a piros lappal, míg Ricardo labdaelrúgásért gyűjtötte be a második sárgát, így hét emberrel fejezte be a meccset a vendéggárda.

A listavezető Sevillának továbbra sem igazán megy 2007-ben, két vereség ugyan most legalább a pontszerzés összejött a Villarreal vendégeként, de az andalúzok nem tudtak meglépni az üldözőktől.

Primera División, 19. forduló:
Atlético Madrid - Osasuna 1-0 (0-0)
gól
: Zé Castro (83.)
piros lap: Cuellar (78., Osasuna), Soldado (87., Osasuna), Ricardo (90. Osasuna), Raul Garcia (95. Osasuna)

Villarreal - Sevilla 0-0

Sűrűsödik a mezőny a spanyoloknálhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20070119rangadok.html?pIdx=1