Vágólapra másolva!
A nyitó- és a zárómérkőzés is igazi csemegét ígér az angol labdarúgó Premier League hétvégi, 24. fordulójában: szombaton délután az FC Liverpool a Chelsea-t, vasárnap este az Arsenal a Manchester Unitedet fogadja.

A negyedik helyen álló Ágyúsok remek formában várják az éllovast, s bár a bajnoki címre már nincs sok esélyük, a presztízs miatt mindenképpen győzni szeretnének a rangadón. Az Arsenal sikerének a címvédő Chelsea is örülne, hiszen ahhoz, hogy faragjon az MU-val szembeni hatpontos hátrányán, a rivális botlására is szüksége van.

José Mourinho gárdája abban reménykedik, hogy a vasárnapi csatát már csak hárompontos távolságból nézheti, ehhez azonban előbb le kell győznie a Liverpoolt az Anfield Roadon. Bár a hazaiak a kupákban csúfos vereségeket szenvedtek a közelmúltban, a bajnokságban jól teljesítenek otthon: eddigi 11 találkozójukból kilencet megnyertek, kétszer pedig döntetlent játszottak, azaz még egyszer sem kaptak ki.

Priskin Tamás csapata, a sereghajtó Watford az Aston Villánál vendégeskedik, Máté Péter együttese, a Reading pedig a Sheffield Unitedet fogadja a hétvégén.