Vágólapra másolva!
A West Ham United leigazolta a Tottenham Hotspur védőjét, Calum Davenportot, és közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Blackburn Rovers ausztrál hátvédjét, Lucas Neillt. A skót Hearts FC visszautasította a Fulham FC 2,5 millió fontos ajánlatát kapusáért, Craig Gordonért.

A Manchester United fiatal csatára, Giuseppe Rossi, aki eddig a Newcastle Unitedben szerepelt kölcsönbe, a szezon végéig a Parma FC-hez került. A Sheffield United közel áll ahhoz, hogy megszerezze az egyiptomi Iszmailia középpályását, Ahmed Fathit.

Az 1. FC Nürnberg a Sparta Praha kapusával, Jaromír Blazekkel pótolhatja a távozóban lévő Raphael Schäfert. Az argentin Arsenal középpályása, Juan Pablo Caffa a Real Betisbe szerződött.

Spanyol lapértesülések szerint a Juventus FC visszavásárolná a Real Madridtól a brazil középpályást, Emersont, és a torinóiak az FC Barcelona argentin csatára, Javier Saviola iránt is érdeklődnek. Az Eintracht Frankfurt macedón kapusa, Oka Nikolov két évvel meghosszabbította szerződését.

A Watford FC a szenegáli középpályást, Khalilou Fadigát teszteli. Az OGC Nice csatára, Matt Moussilou iránt a Valenciennes FC érdeklődik.

A Celta Vigo bejelentkezett a Tottenham Hotspur egyiptomi csatáráért, Midóért, aki korábban már játszott a galíciai klubnál. Az RCD Espanyol középpályása, Ivan de la Pena hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.