Vágólapra másolva!
A Sampdoria és az ASD Roma is bejutott a labdarúgó olasz kupa elődöntőjébe. A genovai együttes hazai győzelmét követően idegenben is nyert a Chievo ellen, míg az AS Roma idegenben ért el döntetlent a Parma ellen. A hazaiak ugyan kétszer is vezetést szereztek, de a fővárosiak mindkétszer egyenlíteni tudtak, másodjára a 85. percben, így elkerülték a hosszabbítást.

Eredmények, olasz kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Chievo - Sampdoria 1-2 (1-1)
gól:
Marcolini (44.), illetve Bonazzoli (42.), Delvecchio (85.)
továbbjutott: a Sampdoria kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel

Parma - Roma 2-2 (2-1)
gól:
Muslimovic (11., 43.), illetve Rossi (30.), Pizarro (85.)
továbbjutott: az AS Roma 4-3-as összesítéssel

Hamis könyvelés miatt vizsgálat indult Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgócsapatának tulajdonos-elnöke és Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke ellen. A Corriere dello Sport értesülése szerint a két vezető a számvitel során túlértékelte a játékosok árát, hogy ezzel fedezetet biztosítson a klub éves kiadásaira.

"Nincs azzal semmi probléma, hogy megvizsgálják a könyvelésünket. Nyugodtak vagyunk, mert mindent igazolni tudunk" - mondta Moratti.

Galliani ugyancsak kijelentette, nincs félnivalója, mert nem követett el semmilyen bűncselekményt, ugyanakkor furcsállta, hogy a klubok nem dönthetik el, mennyit is ér egy-egy játékosuk.