Vágólapra másolva!
A gyenge eredmények miatt menesztették Juan Ramon Lopez Carót, a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. helyén szerénykedő Levante vezetőedzőjét. A csapat utóbbi tíz mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg, a hétvégi fordulóban 3-0-ra kikapott a városi rivális Valenciától. 

A korábban a Real Madridnál is tevékenykedő Lopez Caro tavaly nyáron vette át az élvonalba feljutott gárda irányítását. A klub vezetői hétfő este Abel Resinót nevezték ki Lopez Caro utódjául. A 46 éves szakember, aki játékosként az Atlético Madrid kapusa volt, legutóbb a másodosztályú Murcia csapatánál dolgozott.

Hétfőn, szeptemberi súlyos sérülése óta először edzett Samuel Eto'o, az FC Barcelona labdarúgócsapatának kameruni sztárja. A gólerős támadó, aki szeptember 27-én a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-találkozón szenvedett súlyos térdsérülést, elégedett volt első tréningjét követően, ám azt nem tudta megmondani, tétmeccsen mikor léphet pályára.

"Nincs még időpont a visszatérésemre, de az biztos, hogy csak akkor vállalok ismét mérkőzést, ha már tökéletes állapotban leszek. Nagyon szeretnék már játszani, ám kockáztatni nem fogok" - mondta Eto'o, a spanyol bajnokság tavalyi gólkirálya.

Raúl és Emerson is megsérült a Real Madrid vasárnapi, Real Zaragoza elleni bajnoki mérkőzésen. A spanyol csatár combsérülést szenvedett, így előreláthatólag három hétig lesz harcképtelen, míg a brazil középpályás izomproblémája miatt egy hónapig nem léphet pályára. Az orvosok szerint mindkét játékos szereplése kérdéses a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.