Vágólapra másolva!
Spanyol lapinformáció szerint nyártól esetleg az FC Liverpoolban folytathatja pályafutását Raúl, a Real Madrid labdarúgója. Az As című fővárosi sportújság arra alapozza feltételezését, hogy a válogatott játékos, illetve Rafael Benítez, az angol klub spanyol edzője régóta remek kapcsolatot ápol egymással, a királyi gárdánál pedig jól érzékelhető, hogy igyekeznek megválni a sztárjátékosoktól, vagy legalábbis hagyják elmenni őket.

A Fiorentina cseh védőjét, Tomás Ujfalusit a Fulham FC is vinné. Az FC Nantes a Middlesbrough FC kameruni szélsőjét, Rudolph Doualát csábítja. A Galatasaray SK szerb középpályása, Szasa Ilic iránt az AS Monaco érdeklődik. Az AS Saint-Etienne argentin támadójának, Daniel Bilosnak Mexikóból van ajánlata.

Az Energie Cottbus megszerezte a Dinamo Zagreb védőjét, Mario Cvitanovicot. A Bayern Münchent a Villarreal CF argentin játékmesterével, Juan Román Riquelmével hozták kapcsolatba. Az FC Schalke 04 cáfolta, hogy török középpályása, Hamit Altintop a Galatasarayba tartana.

A Lille OSC svájci középpályását, Daniel Gygaxot a Young Boys csábítaná vissza. A Juventus FC érdeklődik a Bayern München bosnyák középpályása, Haszan Szalihamidzsic iránt. A VfL Bochum középpályása, Tomasz Zdebel két évvel meghosszabbította szerződését. A Lazio a Benfica jobbhátvédjét, Nélsont szemelte ki a távozóban lévő Massimo Oddo pótlására.