Vágólapra másolva!
Middlesbroughban megjelenő lapok szerint akár 24 órán belül eldőlhet Gera Zoltán átigazolása a helyi élvonalbeli klubhoz. Mint ismert, korábban a gárda menedzsere, Gareth Southgate kétmillió fontot és Brad Jones kapust ajánlotta a WBA-nak, amely ezt kevesellte. A hírek szerint a Boró hajlandó tovább egymillió fonttal megtoldani az ajánlatot, éppen ezért akár rövidesen meg is születhet a megállapodás a felek között.

Némileg nehezíti Gera helyzetét, hogy a birminghami egyesület csak abban az esetben válna meg tőle, ha a posztjára megfelelő pótlás érkezne. A WBA ezirányú erőfeszítéseit egyelőre nem koronázta siker: Tony Mowbray menedzser korábbi klubjából igazolna, ám ajánlatát visszautasították.

A West Bromwich sajtóhírek szerint 4 millió fontot kínált a Hibernians két játékosáért, Scott Brownért és Kevin Thomsonért, ám a skót klub egyelőre nemet mondott az ajánlatra. Mivel javában tart az átigazolási időszak, így a klubok folyamatosan egyeztetnek az esetleges játékos cserék ügyében, így óráról órára változhat a helyzet a tervezett átigazolásokat illetően.