Vágólapra másolva!
A West Ham United 2,25 millió euróért megvette a West Bromwich Albion skót középpályását, Nigel Quashie-t. A Gimnástic Tarragona kölcsönvette az argentin Boca Juniors védőjét, José María Calvót, illetve a Málaga CF bekkjét, César Navast.

A Liverpool FC érdeklődik az olasz utánpótlás-válogatott kapus, Daniele Pedelli iránt, aki a Serie B-s Crotonében véd. Az AS Nancy kiszemeltje az argentin Newell's Old Boys csatára, Óscar Cardozo. A Toulouse FC a Slavia Praha csatárával, Pavel Forttal erősítene.

A dán FC Midtjylland csatárát, Mikkel Thygesent a Borussia Mönchengladbachhal hozták kapcsolatba. Az 1. FC Nürnberg a brazil másodosztályú Santo André középpályását, Claudinhót teszteli.

A Fiorentina bejelentkezett az Atlético Madrid portugál középpályásáért, Maniche-ért. A Real Madrid kölcsönadta saját nevelésű középpályását, Rubén de la Redet a Real Zaragozának. Az FC Nantes svéd középpályását, Christian Wilhelmssont szezon végéig kölcsönveszi az AS Roma.

A VfL Bochum a Fulham FC cseh kapusát, Jaroslav Drobnyt teszteli. Angol sajtóértesülések szerint a Liverpool FC előszerződést kötött a Sheffield United középpályásával, Phil Jagielkával. A Livorno az FC Köbenhavn középpályását, Martin Bergvoldot vinné.

A PSV Eindhoven bejelentkezett a Newcastle United spanyol játékosáért, Albert Luquéért. A VfB Stuttgart érdeklődik a Hamburger SV csatára, Benjamin Lauth iránt.