Vágólapra másolva!
David Beckhamet sürgeti klubja, a spanyol Real Madrid, hogy az angol futballista hozza meg mihamarabb döntését a jövőjével kapcsolatban.

"Pár hónapja felajánlottuk Beckhamnek, hogy hosszabbítsa meg júniusban lejáró szerződését még két évre, hiszen ő fontos számunkra. Időt kért, de a türelmünk fogytán, a jövő héten megkapja a szerződéstervezetet" - nyilatkozta Predrag Mijatovic, a spanyol királyi gárda sportigazgatója.

A 31 éves sztár szóvivője, Simon Oliveira elmondta, Beckhamnek számos kérője akad Amerikából, Olaszországból, de hazájából, Angliából is, ám nem szándékozik elhagyni a Realt. Hozzátette, legkorábban márciusban tud a szerződést illetően konkrétumokkal szolgálni.

Predrag Mijatovic mindeközben kijelentette, nem fog kesztyűs kézzel bánni a gyengén teljesítő játékosokkal. Hétfőn Mijatovic és Ramón Calderón klubelnök magyarázatot követelt Fabio Capello vezetőedzőtől a vasárnap a Deportivótól elszenvedett 2-0-s vereségre. Mijatovic a megbeszélés végeztével továbbra is bizalmat szavazott Capellónak, kedden pedig a spanyol állami televízióban üzent a futballistáknak: "Többet fogunk követelni a játékosainktól, aki nem teljesít egy bizonyos szinten, büntetésre számíthat."

Calderón elnöksége alatt a klub július óta közel 100 millió eurót költött nyolc új játékosra, ám többen nem feleltek meg az elvárásoknak. "Sok problémánk van, sokan Ronaldo és Robinho gyenge teljesítményéről pletykálnak, de én profihoz méltó hozzáállást várok el mindenkitől" - fűzte hozzá a sportigazgató.