Vágólapra másolva!
Az FC Schalke 04 mégsem igazolta le a brazil Paraná Clube védőjét, Gustavót, Frank Rost viszont 2009-ig aláírt a Hamburger SV együtteséhez. A Borussia Mönchengladbach megszerezte a gelsenkircheniek fiatal középpályását, Alexander Baumjohannt.

A Girondins Bordeaux szerződtette az argentin San Francisco de Córdoba középpályását, Christian Peruchinit. Az AS Roma csatára, Vincenzo Montella kölcsönbe a Fulham FC-be igazolt. A West Ham United a West Bromwich Albion walesi csatárával, John Hartsonnal erősítene.

Az AS Nancy szerződést bontott nigériai csatárával, Tosin Dosunmuval. Az FSV Mainz érdeklődik a Hertha BSC középpályása, Andreas Neuendorf iránt.

Az Alemannia Aachen a dán FC Midtjylland csatárát, Mikkel Thygesent szemelte ki. Az Atlético Madrid ötmillió eurót ajánlott az argentin Estudiantes középpályásáért, José Sosáért.

A Valencia CF a CSZKA Moszkva brazil középpályását, Daniel Carvalhót igazolná le. A Juventus FC állítólag felvette a kapcsolatot a Liverpool FC-vel Peter Crouch megszerzése érdekében.

A Sevilla FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze az argentin Ferro Carril Oeste védőjét, Federico Faziót. Az FC Messina kölcsönvette a másodosztályú Cesena középpályását, Manolo Pestrint.