Vágólapra másolva!
 

A Livorno olasz válogatott kapusa, Marco Amelia 2011-ig meghosszabbította szerződését. A Bayern München a következő szezonra megszerezte az Alemannia Aachen csatárát, Jan Schlaudraffot. A Sheffield United kétmillió fontot sem sajnálna a Leeds United védőjéért, Matthew Kilgallonért.

A Girondins Bordeaux csatára, Lilian Laslandes az OGC Nice-ba tart. Az Olympique Marseille középpályása, Thomas Deruda kölcsönbe a másodosztályú Libourne-ba került. Az Olympique Lyon 5,5 millió eurót ajánlott az AS Saint-Etienne csatáráért, Frédéric Piquionne-ért.

A Valenciennes FC megszerezte a brazil Grémio középpályását, Jeovániót. A Real Zaragoza argentin focistája, Leonardo Ponzio hazatért a River Plate-be. Az AC Milan kiszemeltje az Udinese csatára, Vincenzo Iaquinta.

A Chelsea FC kölcsönvenné az RC Deportivo portugál középhátvédjét, Jorge Andradét. A Manchester City a Borussia Dortmund lengyel csatára, Euzebiusz Smolarek iránt érdeklődik. A Villarreal CF bejelentkezett az FC Barcelona mellőzött argentin csatáráért, Javier Savioláért.

A Fulham FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Standard Liege belga középhátvédjét, Oguchi Onyewut. Az RC Lens balhátvédje, Grégory Vignal kölcsönbe az 1. FC Kaiserslauternbe került. A Hertha BSC-t az FC Nantes szerb kapusával, Vladimir Stojkoviccsal hozták kapcsolatba.

A Real Madrid középhátvédje, Francisco Pavón kölcsönbe az Olympique Marseille-be kerülhet. Az AS Monaco uruguayi csatára, Gonzalo Vargas iránt az AEK Athén érdeklődik. A Paris-SG a Sahtar Donyeck horvát középpályását, Dario Srnát vinné.