Vágólapra másolva!
Ágyéksérülést szenvedett, ezért két hétig nem játszhat Louis Saha, az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Manchester United csatára. A francia játékost - aki a mostani szezonban eddig 12 gólt szerzett - a hétfői, Newcastle United elleni mérkőzés (2-2) 36. percében le kellett cserélni. Pótlását Henrik Larssonnal oldhatja meg Sir Alex Ferguson vezetőedző.

A 35 éves svéd klasszis két és fél hónapra, kölcsönbe érkezett a manchesteriekhez a Helsingborgtól. Korábban szerepelt a Celtic Glasgow-ban és a Feyenoordban is, idén nyáron, a németországi világbajnokság után tért vissza hazájába azok után, hogy az FC Barcelonával Bajnokok Ligája-győzelmet és spanyol bajnoki címet ünnepelt.

Sahához hasonlóan kidőlt a sorból Lee Bowyer, a West Ham United játékosa, miután vállsérülést szenvedett csapata Reading elleni, 6-0-ra elvesztett bajnoki találkozóján. "Lee kificamította a vállát és noha rögtön visszatettük a helyére, legalább három hétre rögzíteni kell a szalagokat" - mondta Steve Allen, a londoni együttes orvosa, aki hozzátette, Bowyer hat hét múlva már biztosan pályára léphet.

A középpályás valószínűleg már szerepelhet korábbi klubja, a Charlton Athletic ellen február 24-én. A West Ham pillanatnyilag a 20 csapatos Premier League 18. helyén áll.