Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának trénere szerint együttese nem védheti meg címét a Premier League-ben Petr Cech és John Terry nélkül.

"Mindenki tudja, hogy a Chelsea jelenleg nem képes a címvédésre. Én voltam az első, aki tudta ezt" - mondta a portugál mester. A londoniak a két ünnep közötti két fordulóban csak két döntetlent értek el, s ezzel hat pontra növelte előnyét a listavezető a Manchester United.

Mourinho ugyanakkor persze tudja, minek kell történnie, hogy csapata talpra álljon: "Szükségem van a legjobb kapus visszatérésére, szükségem van a legjobb középső védő visszatérésére, de nincs szükségem fontmilliókra, hogy pótoljuk őket. Én csak őket akarom".

A szakvezető azt is kiemelte, hogy támadásban jelenleg csak az elefántcsontparti Didier Drogbára számíthat, mert többi csatára, Andrij Sevcsenko, Shaun Wright-Philips és Salomon Kalou nem teljesít megfelelően. Hozzátette, Cech és Terry visszatérése mellett nagyon várja Joe Cole, Arjen Robben és Carlo Cudicini felépülését is.

Cech a szezon elején szenvedett koponyatörést, míg Terry a múlt héten esett át hátműtéten. Visszatérésük időpontja egyelőre kérdéses.