Vágólapra másolva!
 

A Livorno megszerezte a Treviso FC középpályását, Antonio Filippinit. Az AS Nancy leigazolta az Amiens U19-es francia válogatott csatárát, Issiar Diát.

A Blackburn Rovers még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze a PSV Eindhoven védőjét, André Ooijert.Az Ajax Amsterdam cseh védője, Zdenek Grygera cáfolta, hogy a Tottenham Hotspurbe igazolna.

A Borussia Dortmund dél-afrikai csatára, Delron Buckley az FC Baselben köthet ki. A Libertadores-kupa győztes Internacional csatára, Rafael Sobis némileg váratlanul a Racing Santanderbe szerződött.

A Girondins Bordeaux legújabb kiszemeltje a brazil Santos FC középpályása, Wendel. Az ES Troyes a Stade Rennes középpályását, Cédric Barbosát teszteli. Az Arsenal FC állítólag érdeklődik a Real Madrid angol középhátvédje, Jonathan Woodgate iránt. A Real Madrid másik védője, Raúl Bravo 2009-ig meghosszabbította szerződését, egy harmadik madridi bekk, Rubén pedig kölcsönben a Racing Santanderben kötött ki.

A Torino közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Valencia CF középpályását, Stefano Fiorét. A Liverpool FC a Cádiz CF argentin támadóját, Lucas Lobost figyeli. Az Olympique Lyon érdeklődik a Bayer Leverkusen svájci középpályása, Tranquillo Barnetta iránt.

A Liverpool FC francia csatárát, Florent Sinama-Pongolle-t a CA Osasuna venné kölcsön. A Palermo megszerezte a másodosztályú Bologna FC balhátvédjét, Ciro Capuanót.