Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ezerforintos egységáron kínálja a belépőket az újjáalakult magyar válogatott Új-Zéland elleni, jövő szerdai barátságos mérkőzésére.

Ha egy felnőtt tizennégy éven aluli gyermekkel érkezik a találkozóra, akkor az ifjú szurkoló ingyen tekintheti meg a meccset.

A találkozó 19 órakor kezdődik az újpesti Szusza Ferenc-stadionban. Az összecsapást élőben közvetíti a Sport2. Ezen a meccsen mutatkozik be a kispadon Bozsik Péter szövetségi kapitány.

Az együttes egyébként két felkészülési mérkőzést is játszott kedden a dunavarsányi edzőtáborban, s mindkettőt megnyerte. A szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Bozsik Péter együttese a nyilvánosság teljes kizárása mellett először az FC Tatabánya AutoTrader ellen lépett pályára. A kétszer 30 perces meccsen a csapat több taktikai variációt is kipróbált, végül Szabics Imre tizenegyes góljával 1-0-ra nyert

A nemzeti együttes az alábbi összeállításban játszott: Végh (Csernyánszki) - Fehér Cs., Sebők (Éger), Molnár B., Pető - Polonkai, Dárdai, Lőw - Torghelle, Gera, Szabics

A második összecsapáson a Budapest Honvéd volt az ellenfél, Bozsik gárdája ezúttal Huszti Szabolcs fejesgóljával győzött 1-0-ra.

Ezen a mérkőzésen a Csernyánszki (Rabóczki) - Kiss Z., Éger, Komlósi, Halmosi - Vanczák, Virág, Tóth B. - Czvitkovics, Sowunmi, Huszti összetételű együttes kapott bizonyítási lehetőséget.