Vágólapra másolva!
Az FC Fehérvár hiába játszott 40 percen keresztül emberelőnyben a Budapest Honvéd otthonában, csak egy pontot szerzett a labdarúgó Borsodi Liga 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, így maradt a második helyen a tabellán.

Borsodi Liga, a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Budapest Honvéd - FC Fehérvár 1-1 (0-1)
Bozsik-stadion, 3000 néző
v.: Fábián
Honvéd: Tóth I. - Kovács N., Baranyai, Udvari, Takács Z. - Lázár (Dobos, 46.), Eric (Dancs, 46.), Csobánki - Lantos (Genito, 76.), Schrancz, Miro.
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Horváth G. - Bozic - Nagy D., Lattenstein (Kovács G., 73.), Farkas, Vincze Z. - Sitku, Györök (Dajic, 53.).
gól: Schrancz (50.), illetve Nagy D. (8.)
piros lap: Schrancz (50.)
sárga lap: Schrancz (21., 50.), Takács Z. (33.), illetve Csizmadia (58.)

8. perc: Csizmadia jobb oldali beadását követően Nagy D. a védők lába alatt elsurranó labdát 5 méterről a kapuba vágta (0-1).

50. perc: Lantos futott el a jobbszélen, majd középre húzott, s jó ütemben passzolt a hosszú oldalon felfutó Schranczhoz, aki egyből, jobb belsővel a bal alsó sarokba lőtt (1-1). A kispestiek azonban nem örülhettek sokáig, mivel a gólszerző a kiállítás sorsára jutott, ugyanis túlzott gólörömért megkapta a második sárga lapját.

Eseménytelenül telt az első félidő, a vendégek annak köszönhették vezetésüket, hogy szórványos támadásaik veszélyesebbek voltak a Honvédénál. A kispestiek nagyon harcosan kezdték a második félidőt, hamar egyenlítettek, de ezzel a lendülettel emberhátrányba is kerültek. Ez azonban a hazaiakat még jobban feltüzelte, újabb gólt azonban már nem sikerült elérniük, majd negyedóra múlva visszaálltak védekezni, a Fehérvár játékából pedig ezúttal hiányzott az átütőerő, így maradt az igazságos döntetlen.

* * *

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a hétvégi bajnoki fordulóban kiállított játékosok közül az újpesti Böjte Attilát és Kovács Zoltánt két-két mérkőzéstől eltiltotta. Szintén két találkozót kell kihagynia a pápai Guilherme Darrigónak.

A ferencvárosi Sorin Botis, a székesfehérvári Schwarz Zoltán, egy-egy összecsapáson nem léphet pályára. Bíró Péter, a Lombard FC Pápa ügyvezetője, illetve Pintér Attila, a Vasas kispadról elküldött vezetőedzője egyaránt írásbeli megrovásban részesült.