Vágólapra másolva!
Előző epizódunk főszereplőivel ellentétben az angol Reading FC-nél sokkal kulturáltabban döntöttek el egy hasonló problémát. Az akkor a The Championshipben szereplő együttes a Millwall FC elleni bajnokin parádézott, 5-0-ra nyerte meg a találkozót, és főleg Bobby Conveynek ment remekül játék: a támadó már két gólnál járt, amikor csapata tizenegyeshez jutott.

A kijelölt ítélet-végrehajtónak Paul Kitson számított, aki oda is ballagott a labdához, hogy elvégezze a büntetőt, amit azonban Convey is szeretett volna elrúgni, hiszen így mesterhármast ért volna el. A két labdarúgó rövid párbeszédet tartott a játékszer felett, majd végül Kitson állt oda a labdához, és nem is rontotta el a tizenegyest, kialakítva az 5-0-s végeredményt.

Az így "csak" két gólig jutott Convey később megmagyarázta a dolgot: "Kits szokta rúgni a büntetőket a csapatban, én viszont nagyon szerettem volna mesterhármast elérni. Rövid megbeszélés után azonban inkább hagytam neki a labdát, egy feltétellel: megígértettem vele, hogy a közeljövőben meghív vacsorázni! És biztosak lehetnek benne, hogy nem egy Big Macre gondoltam" - tréfálkozott a meglepően önzetlen labdarúgó.