Vágólapra másolva!
 

A VfB Stuttgart brazil csatára, Cacau 2010-ig meghosszabbította szerződését. A 2005-ben visszavonult angol középpályás, Steve McManaman Hongkongban indíthatja újra karrierjét. A PSV Eindhoven finn középpályása, Mika Väyrynen iránt a Fulham FC érdeklődik.

A svéd Helsingborgs IF jamaicai csatárát, Luton Sheltont a Sheffield United szemelte ki. Az AS Monaco a török Besiktas JK horvát kapusával, Vedran Runjéval erősítene. Az FSV Mainz leigazolta a klub nélküli román csatárt, Marius Niculaét.

A Bayer Leverkusen fiatal horvát csatára, Josip Tadic januárban hazatér a Dinamo Zagrebbe. A West Bromwich Albion támadója, Diomansy Kamara az AS Romába tart. A Manchester United a Girondins Bordeaux középpályását, Rio Mavubát figyeli.

A Lazio középpályását, Gabi Mudingayit a Liverpool FC tartja figyelemmel. Az AS Saint-Etienne védője, Damien Perquis iránt a Lazio érdeklődik. A Valencia CF kiszemeltje a francia másodosztályú SM Caen csatára, Yoann Gouffran.

A Getafe CF közel áll a Dinamo Kijev lett csatárának, Maris Verpakovskisnak a megszerzéséhez. A Hannover '96 szeretné kölcsönvenni a Werder Bremen dán védőjét, Leon Andreasent.