Vágólapra másolva!
Döntetlent ért el a West Bromwich Albion a Barnsley otthonában. Az 1-1-re végződő találkozón Gera Zoltán 67 percet töltött a pályán, a magyar játékos kishíján megakadályozta a hazaiak egyenlítő gólját.

"Nyernünk kellett volna, újra jobbak voltunk ellenfelünknél, de ez az eredményben sajnos nem mutatkozott meg. Pedig mi szereztünk vezetést az első félóra végén Koumas révén, ám a Barnsley gyorsan egyenlített.

Egy kisebb védelmi hiba után alakult ki meleg helyzet a kapunk előtt, hiszen a hazaiak már szinte csak az üres kapuval álltak szemben. Gyorsan be is futottam a kapuba, és a Barnsley első próbálkozásánál még sikerült is mentenem, de a labda Hayes elé pattant, aki nem hibázott.

A második félidőben többet tettünk a győzelemért, de nem sikerült megszerezni a győztes gólt. Én 67 percet töltöttem a pályán, aztán edzőm lecserélt. Úgy érzem, ezúttal valóban nem ment úgy a játék, ahogy szerettem volna.

Talán túl nagy volt a terület a középpályások és a csatárok között, lehet, hogy ez is közrejátszott egy picit abban, hogy nem teljesen tudtam azt nyújtani, amit elvárok magamtól. Legközelebb hat nap múlva lépünk pályára a Coventry ellen. Én a magam részéről jobban szeretem, ha sűrűbben játszunk tétmeccset, de remélem, a jövő hétvégén tudunk javítani."